עיצוב גוף

בניתוח פשוט וקל יחסית ניתן להגשים למטופלות משאלה שהן חולמות עליה שנים רבות. תוך הקפדה על סימטריה, צורה הרמונית, מחשוף טבעי ויפה, צלקת עדינה ומוסתרת, חשוב לחתור לתוצאה טבעית, פרופורציונלית ובטוחה לאורך שנים, עם הקטנת הסיכון לסיבוכים.

רשימת ניתוחי גוף

• שאיבת שומן
  • הסרת עודפי שומן לאחר ירידה במשקל
  • מתיחת גוף
  • מתיחת בטן
  • מתיחת זרועות
  • גניקוסמטיה

שאיבת שומן

לא משנה באיזו טכניקה אני משתמש (שאיבת שומן עם אולטראסאונד, שאיבה עם רטט מכני ועוד) –  אני תמיד מקפיד לסיים עם אזור שאיבה אחיד וחלק ככל הניתן. יותר חשובה לי הצורה בה אני משאיר את האזור הנשאב מאשר כמות השומן שאני מוציא גרידא: חשוב שהמקום יראה טוב לא רק לאחר הניתוח אלא גם במשך החיים. המטופלים יכולים להעלות ולהוריד משקל אך התוצאה צריכה להישאר הרמונית!

מתיחת גוף

ניתוח הרמת גוף אינו מיועד לאנשים הסובלים מהשמנת יתר, ניתוח המתיחה מיועד לאנשים שבעקבות תהליכי הזדקנות, הריונות, לידות, דיאטות כאסח, טיפולים הורמונאליים ותורשה  איבדו את גמישות העור ועתה עורם נראה רפוי, מקומט ועם עודפי עור גלויים לעין. בעזרת ניתוח פלסטי של הרמת הגוף, כל אחת ואחד יכולים להיראות שוב רזים, חטובים, ללא סימני מתיחה ועודפי עור.

מתיחת בטן

בניתוח מתיחת בטן אני מתעקש על מספר נקודות-

1. צלקת נמוכה ככל שניתן על מנת שתסתתר בתוך התחתונים
  2. הידוק השרירים של דופן הבטן כדי שנחזק ונשמור על מראה הבטן לאורך זמן
  3. שאיבת שומן במותניים, בבטן עליונה וצידית ומתחת לשדיים בכדי לעצב גם את האזורים שנשארים.

בטן הדוקה ללא עודפי עור אינה המטרה היחידה. אני שואף להחזיר את ה״טליה״ הנשית במעבר בין החזה למותן (בגברים דווקא נטייתי היא ליישר אזור זה לשם השגת גוף גברי).

ניתוח הרמת חזה עם שתל

מתיחת זרועות טובה פירושה החלפת עודפי העור הרבים בזרוע בצלקת. אני משקיע רבות בהשגת צלקת עדינה וטובה ככל הניתן ואני מנתח בשיטה שלא מצריכה השארת נקז ולא גורמת לבעיות תחושה לאחר הניתוח. אני מדגיש שהניתוח הזה הוא עסקת חבילה – עודפים תמורת צלקת, טובה ככל שתהיה, בלי הבטחות שווא.

הסרת עודפי עור לאחר ירידה במשקל

ניתוח לעיצוב הגוף מיועד למטופלים שהפחיתו קילוגרמים רבים אולם נותרו על גופם עודפי עור משמעותיים, המקשים עליהם לתפקד.

העור שלנו גדל ומתרחב אך הוא איננו "קטן" ומצטמצם עם הירידה במשקל. עודפי עור משמעותיים "תלויים" שפרט למטרד האסתטי שכרוך בהם, גם מועדים להופעת פטריות, כיבים, פצעים וריחות לא נעימים.

ביצוע הניתוח מקובל רק עם תום תהליך ההרזייה, ולאחר שהמשקל החדש נשמר למשך מספר חודשים. האפשרויות הניתוחיות נשקלות בכל מקרה לגופו, על פי ממצאי הבדיקה, הנתונים הבסיסיים וציפיות המטופל.

ניתוח הקטנת חזה לגברים

הכי חשוב לי להשיג חזה גברי והרמוני עם מינימום צלקות, בצורה המתאימה לשאר הגוף ומדגישה את גבול שריר החזה הגדול (פקטורליס)

שאלות נפוצות בתחום עיצוב גוף

מתי עושים שאיבת שומן?

שאיבת שומן אינה מתאימה לכל אחד ואחת ובעיקר אינה מתאימה לירידה במשקל ואינה תחליף לדיאטה. שאיבת שומן נועדה לאזורים בהם יש מצבור שומן עקשני שלא מגיב לדיאטה והתעמלות – מה שנקרא בשפה המקצועית – ליפודיסטרופי.לעתים יש מצבורי שומן כאלו במותניים, בצידי החזה, בירכיים חיצוניות או פנימיות או בברכיים פנימיות. היתרון של שאיבת שומן הוא החלמה מהירה יחסית ומינימום צלקות (נקבי שאיבה מינימליים). החיסרון הוא שאין טיפול בעודפי העור שלעתים מתכווצים היטב ויוצרים קונטור חדש וחלק ולעתים לא מתכווצים ומשאירים עודפי עור, שקעים ובורות (בעיקר באזורים כגון ירכיים חיצוניות ופנימיות).

מה ההבדל בין שאיבת שומן למתיחת בטן?

במתיחת בטן אנחנו מסירים כמות גדולה של עודפי עור בבטן וכן שומן תת עורי וכן מחזקים את שרירי הבטן. התוצאה מביא לבטן חלק בהרבה ומתוחה עם חיזוק של דופן הבטן וקונטור טוב יותר גם בבטן עליונה וגם במתניים. בשאיבת שומן רק שואבים שומן עודף מתחת לעור ומקווים שעודפי העור יתכווצו לבד. לצערי תוצאות שאיבות שומן בבטן לרב מאכזבות אלא אם כן מדובר בבעיה ראשונית קטנה יחסית.

האם יש צלקת לאחר שאיבת שומן?

כן, יש צלקות מנקבי השאיבה אך הן מינימליות (כמ מילימטרים כל אחת) ולרב לא מורגשות לאחר הניתוח.

כמה זמן החלמה לאחר ניתוח מתיחת בטן?

ההחלמה מניתוח בטן אורכת כשבועיים בהם נחים בבית (אם כי מסתובבים ומתניידים הרבה). לאחר מכן אפשר לחזור לעבודה רגילה לא כולל מאמצים פיזיים. ספורט קל אירובי אפשר להתחיל לאחר חודש. ספורט כבד הכולל תרגילי כח לאחר כחודשיים.

אילו אזורים עושים שאיבת שומן?

בכל אזור בגוף  בו יש הצטברות שומן שלא מגיבה לדיאטה או התעמלות -מה שנקרא בשפה המקצועית – ליפודיסטרופי. ניתן לשאוב שומן בצוואר, בצידי החזה, בגב ובמתניים, בבטן ובירכיים הפנימיות והחיצוניות, בברכיים הפנימיות ולעתים גם בשוקיים.

כמה זמן מחזיקות התוצאות של מתיחת בטן?

תוצאות של מתיחת בטן לרב מחזיקות לכל החיים אם כי עם הזמן העור מתרופף ונוצרים שוב מעט עודפי עור וריפויון קל. דבר שיכול להרוס את תוצאות המתיחה הוא השמנה מאסיבית לאחר הניתוח שיכולה להגרם מעלייה במשקל או מהריון.

לפני ואחרי

ניתוח מתיחת בטן והרמת חזה

ניתוח הקטנת חזה לגברים

מה מספרים הלקוחות שלנו

שמחה על הבחירה שלי באורן, לא יכולתי לבחור טוב ממנו בתחום! כבר בפגישה הראשונה הבנתי שיש לי על מי לסמוך. החיבור נוצר באופן מיידי: זהו אדם משכמו ומעלה, ורופא מקצועי ביותר. קשוב, מבין, זהיר, מקצועי, חדשני והכי חשוב תמיד תמיד זמין לכל שאלה.
ענבל
  הרופא הכי מומלץ. נקודה. מקצועי ומגיע לתוצאות מושלמות. מכוון ומדריך והכי אנושי וקשוב שבנמצא. ממליצה בחום
שרית
לא יכולתי לבקש תוצאה יפה יותר. תודה על יחס אישי, הקשבה ובעיקר על הגשמת חלום! ד"ר אורן ויסמן היקר, אין ספק שניחנת בידי זהב. אין מאושרת ממני בעולם תודה.
חני