ניתוחי חזה

בניתוח פשוט וקל יחסית ניתן להגשים למטופלות משאלה שהן חולמות עליה שנים רבות. תוך הקפדה על סימטריה, צורה הרמונית, מחשוף טבעי ויפה, צלקת עדינה ומוסתרת, חשוב לחתור לתוצאה טבעית, פרופורציונלית ובטוחה לאורך שנים, עם הקטנת הסיכון לסיבוכים.

רשימת ניתוחי חזה

• ניתוח תיקון חזה אסימטרי
  • ניתוח תיקון פטמה שקועה
  • ניתוח הקטנת חזה לגברים
  • ניתוח הרמת חזה
  • ניתוח הרמה והגדלת חזה
  • ניתוח הקטנה והרמת חזה
  • ניתוח הגדלת חזה
  • ניתוח הקטנת חזה
  • ניתוח החלפת שתלים

ניתוח הגדלת חזה

ניתוח הגדלת שדיים אהוב עלי כי בניתוח פשוט וקל יחסית אני יכול להגשים למטופלות משאלה שהן חולמות עליה שנים רבות. הדבר שהכי חשוב לי להשיג בניתוח הוא תוצאה טבעית ופרופורציונלית התואמת

את ציפיותיה המטופלת (עם מחשוף טבעי ויפה ובלי שתלים ש״בורחים החוצה״) וכן צלקת עדינה ומוסתרת ככל שאפשר. על דברים אלו אני לא מתפשר ומקפיד על סימטריה, צורה הרמונית ועל תפירה עדינה ומושלמת.

אני משתמש אך ורק בשתלים הטובים בעולם ולא מתפשר על שתלים בינוניים וזולים. התעקשות זו נותנת תוצאות טובות ובטוחות לאורך שנים עם הקטנת הסיכון לסיבוכים.

אני לא אתפשר על איכות התוצאות שלך וגם את לא צריכה להתפשר.

איזה סוגי שתלים יש?

היום מקובל להשתמש בעיקר בשתלי סיליקון העשויים ממעטפת סיליקון ומילוי של ג׳ל סיליקוןץ בניגוד לשתלים ישנים הג׳ל החדש בתוך השתלים הינו קוהסיבי – קרי למרות שהוא רך הוא אינו נוזלי ושומר על צורתו גם אם השתל קרוע ולא נוזל ומתפזר לכל עבר. קיימים שתלים עגולים או אנטומיים (אגסיים – בצורת טיפה) וכן יש הבדל במבנה המעטפת קרי ממעטפת חלקה, מחוספסת או בין לבין (הדור החדש שנקרא ננו-מחוספס). לכל בחירה בצורת השתל, חספסו המעטפת והיצרן יש שיקולים בעד ונגד והבחירה מתבצעת יחדיו לאחר שאני מסביר למטופלת את המשמעות של כל גורם ונותן את המלצתי בהתאם למקרה הספציפי.

כמה זמן החלמה לאחר ניתוח חזה?

תלוי כמובן איזה ניתוח אך לרב ניתן לחזור לעבודה לא פיזית כבר כ 3-5 ימים לאחר הניתוח ולא צריך לנוח שבועיים בבית. ספורט אירובי קל אפשר להתחיל לאחר 4 שבועות, ריצות ואימוני כח ברגליים לאחר 6 שבועות. ספורט שכולל שימוש בשרירי החזה רצוי לחכות 8-10 שבועות וכך גם טבילה בים, בריכה או ג׳קוזי.

ניתוח הקטנת חזה

ניתוח הקטנת שדיים מספק אושר למטופלות שלי כי אני מחליף שד נפול וגדול, המכביד ומעיק עליהן – בשד חדש, קל וקטן יותר, מורם ורענן. לי חשוב לא רק מה שאני מסיר אלא גם מה שאני משאיר בשד- אני מתעמק בבנייתו מחדש של השד לשד נאה, טבעי ומורם שתואם את מבנה גופה של המטופלת שלי. אני לא מתפשר על איכות הצלקות ומשקיע זמן רב בתפירה מדויקת על מנת לקבל את הצלקות העדינות ביותר.

ניתוח הרמת חזה, ניתוח הרמת שד

כאשר המטופלת שלי מרוצה מגודל השד שלה אך מתלוננת על נפילתו אני מבצע הרמת שד, המשתמשת ברקמות השד הנפולות, ומעצב אותן להרמת והבלטת השד. מטרתי היא להשיג מראה שד צעיר, מורם ורענן שיחזיקו לשנים רבות עם צלקות מינימליות.

ניתוח הרמת חזה עם שתל

במטופלות רבות אני נתקל בשד ריק ונפול שמצריך הרמה מצד אחד והגדלה מצד שני. מטרת הניתוח שלי היא לשוות לשד מראה מלא ורענן. לצורך כך אני נדרש לצלקת סביב העטרה וצלקת אנכית מתחתיה. אני מקפיד להמליץ למטופלות שלי לבחור את גודל השתל הקטן ביותר שאפשר, כי לכאורה מדובר במטרות ניתוח הפוכות- מצד אחד הרמת השד ומצד שני הנחת משקולת (שתל) שמושכת אותו חזרה למטה. על מנת להשיג תוצאות טבעיות ולאורך זמן רצוי לבחור בשתל קטן יחסית, שיאפשר תוצאות יפות וטבעיות.

ניתוח החלפת שתלים

ניתוח להחלפת שתלים מבוצע אם רוצים לשפר את המראה הקיים מבחינת צורה או גדול, אם צריך להחליף את השתל לאחר 10-15 שנה או אם יש בעיה בשד (כגון שתל קרוע או התכווצות קופסית) בדיקת אולטרסאונד או MRI מאבחנות את מצב תקינות השתלים ועוזרת לקבל החלטה על תזמון ואפי החלפת השתלים.

ניתוח תיקון חזה אסימטרי

תופעת האסימטריה בחזה קיימת בקרב מרבית הנשים אך לרוב אינה מורגשת אן נראית לעין. בדיוק כמו גודל הידיים ורגליים שלנו.
אצל חלק מהנשים, כתוצאה מהתפתחות לקויה של השד או עקב גורמים חיצוניים (תאונה, מחלה או ניתוח הגדלת חזה כושל), ישנו הבדל משמעותי בגודל אחד מהשדיים, בנפחו, בצורתו או במיקום הפטמה שלו. ניתוח תיקון האסימטריה נועד לשפר את מראה השדיים ולהעניק להם מראה אחיד ככל האפשר, זאת בהתאם למצבה של האישה ולמתאפשר אישית מבחינה אנטומית.

ניתוח תיקון פטמה שקועה

פטמות שקועות נוצרות מסיבות שונות; בין אם פגם גנטי מולד או כחלק מהזדקנות הגוף והעור באזור, סיבי שריר חלשים באזור הפטמה או צינוריות חלב קצרות מדי המושכות את הפטמה פנימה.

פטמה שקועה פוגעת בביטחון העצמי ומקשה על התנהלות נינוחה בשגרה ולעתים גם עלולה ליצור מבוכה בעת מצבים אינטימיים עם בני זוג.

ניתוח תיקון פטמה שקועה  פשוט וקצר יחסית, המאפשר גם לנשים וגם לגברים להרגיש בטחון במצבים אינטימיים

ניתוח הקטנת חזה לגברים

הכי חשוב לי להשיג חזה גברי והרמוני עם מינימום צלקות, בצורה המתאימה לשאר הגוף ומדגישה את גבול שריר החזה הגדול (פקטורליס).

שאלות נפוצות בתחום ניתוחי חזה

באיזה גיל אפשר לעשות ניתוח חזה?

היום מקובל באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית כי ניתוחים אסתטיים בחזה מבצעים מגיל 17.

איזה סוגי שתלים יש?

אפשר לעשות ניתוח חזה בלי שתל?

בהחלט! אם משהי סובלת מחזה ענק ונפול – ניתן לעשות הקטנה והרמת חזה ולהגיע לתוצאה יפה ועומדת גם ללא שתל. בנוסף נשים שגודל השד הקיים הוא טוב רק שהשד נפל – ניתן לבצע הרמת חזה וכאמור להגיע לתוצאה מצוינת – נאה ועומדת ללא שימוש בשתל – רק עם הרמת חזה.

שתל הוא גוף זר שמייקר את הניתוח ומוסיף לו צרות משלו. השקפתי בנידון היא – אם אפשר להסתדר בלי שתל – עדיף!

כמה זמן החלמה לאחר ניתוח חזה?

אפשר להניק לאחר ניתוח חזה?

תלוי באיזה ניתוח. למשל ניתוח הגדלת חזה אינו משנה כלל את היכולת להניק! לא משנה אם השתל הוא מעל או מתחת לשריר הוא אינו מפריע כלל להנקה. בניתוח שכולל הרמת חזה או הקטנה והרמת חזה לרב יש ירידה ביכולת ההנקה אך היכולת עצמה נשארת מאחר והפטמה לא מנותקת מרקמת השד ויש המשכיות בין רב בלוטות השד, הצינוריות והפטמה.

כמה זמן מחזיקות התוצאות של ניתוח חזה?

שאלה מצוינת התלויה באופי הניתוח (הגדלה מולה הקטנה, הרמה מול הרמה והגדלה וכול׳). לרב התוצאות מחזיקות עשרות שנים היטב בעיקר אם אין עלייה או ירידה משמעותית במשקל ואם איכול העור טובה. בעור דק ורפוי לרב תוצאות נופלות במוקדם יותר מאשר במאוחר והדבר נכון במיוחד בניתוחי הרמה והגדלה בהם יש שד שנפל לא בגלל שהוא היה גדול וכבד אלא בגלל אלסטיות עור נמוכה והניתוח מצד אחד מרים אותו ומצד שני שם בו משקולת (משתל).

לפני ואחרי

ניתוח הגדלת חזה

ניתוח הקטנה והרמת חזה

ניתוח הקטנת חזה לגברים

מה מספרים הלקוחות שלנו

שמחה על הבחירה שלי באורן, לא יכולתי לבחור טוב ממנו בתחום! כבר בפגישה הראשונה הבנתי שיש לי על מי לסמוך. החיבור נוצר באופן מיידי: זהו אדם משכמו ומעלה, ורופא מקצועי ביותר. קשוב, מבין, זהיר, מקצועי, חדשני והכי חשוב תמיד תמיד זמין לכל שאלה.
ענבל
  הרופא הכי מומלץ. נקודה. מקצועי ומגיע לתוצאות מושלמות. מכוון ומדריך והכי אנושי וקשוב שבנמצא. ממליצה בחום
שרית
לא יכולתי לבקש תוצאה יפה יותר. תודה על יחס אישי, הקשבה ובעיקר על הגשמת חלום! ד"ר אורן ויסמן היקר, אין ספק שניחנת בידי זהב. אין מאושרת ממני בעולם תודה.
חני