אודות הקליניקה של ד"ר אורן ויסמן

ד"ר אורן ויסמן מומחה בכירורגיה פלסטית, משחזרת ואסתטית, חבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית, בעל קליניקה פרטית באזור המרכז.

דר' ויסמן זכה פעמיים בפרס צור על מחקר רפואי בנושאי כירורגיה פלסטית משחזרת, כירורגיה פלסטית אסתטית וכן טיפול בכוויות ובפצעים קשיי ריפוי. ניהל בעבר את מרפאת הצלקות בבית החולים שיבא, תל השומר.

פרסם למעלה מ-50 מאמרים בעיתונות הרפואית הפלסטית, והינו מרצה בין לאומי: ייצג את האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית בכנס איגודי הכירורגיה הפלסטית האירופאית כחוקר מצטיין.

ד"ר אורן ויסמן עוסק בצורה אקסקלוסיבית בניתוחי פנים, שדיים ועיצוב הגוף ושואף להשיג בעבור מטופליו את התוצאות ברמה הגבוהה ביותר. הוא עושה זאת ע״י שימוש בידע נרחב, ידיים טובות, ראיה אסתטית וניסיון אדיר של אלפי ניתוחים אסתטיים שבצע. מתאים לכל מטופל ומטופלת את הניתוח הספציפי שמתאים לרצונם, מבנה גופם ומצבם הרפואי.

ד"ר ויסמן מנתח עם הציוד המשוכלל ביותר בחדרי ניתוח המובילים והמאובזרים בארץ ומקפיד להשתמש בחומרים בטוחים ואיכותיים, יקרים ככל שיהיו. את צוות המרפאה ד"ר ויסמן אוסף בקפידה ושוכר רק נותני שירות אנושיים, המעוניינים לעזור ותת חווית טיפול מעולה ומקצועית.

ד"ר אורן ויסמן מנתח פלסטי מומחה

מומחה בכירורגיה פלסטית, משחזרת ואסתטית

• פרסם למעלה מ-50 מאמרים בעיתונות הרפואית הפלסטית
  • יצג את האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית בכנס איגודי הכירורגיה הפלסטית האירופאית כחוקר מצטיין.
  • למד מהמומחה הטוב בעולם בניתוחי פנים ועפעפיים, ד״ר ג׳יובני בוטי באיטליה, מהמאסטר העולמי טכניקות עיליות בניתוחי פנים ועפעפיים
  • עושה שירות מילואים פעיל ומלא כרופא צבאי, לרבות חודשיים של שירות קרבי במבצע צוק איתן
  • מרצה בין לאומי בכנסים בחו"ל

"אני לא מאמין בפתרונות קסם כמו הבטחות שווא לתוצאות מקסימליות ״ללא חתך״ – אני שוטח בפני מטופלי את היתרון והחיסרון של כל טיפול, בין אם ניתוחי או לא, וביחד עמם אני מתאים להם את הטיפול הנכון מבחינה רפואית, אסתטית ותקציבית."